I still love you , Please come back

I still have feelings for 

you & 
no matter how many 
times 
I tell myself that I'm better off without 
you, a part of me just 
won't let go .


You are the meaning of my
life
You are the dream of my
thought
You are the lyrics of my
feelings You are the literature of
my silence
You are the journey of my
emotions
You are the translation of
my path You are the difination of
my dignity
You are the every thing for
me
I am nothing without you
So please dont leave me I want you stay in mylife
forever.....


Dear K, I realize that we are miles
apart, but just know my feelings for you
are still the same. Just hearing your
name makes my heart race. I miss you
more and more. I understand we brooke
up, and just the though of you with her
hurts me even more and more. You lied
and I cryed. You left, and I stayed. You
ripped my heart out, and after all this
still just thinking about us makes me
want you back. I want the best for you
even if the best isn't me. Just know that
where ever you go, I love you.

Everyday..
I Wait For A Text..
I See You I Wait For A Hello..
I Check My Facebook To
See If You
Wrote On My Wall. :( Everyday I Tell My Friends How
Much I Miss You..
Everyday I Find Myself Let Down..
But Everyday I Still Find Hope...
Everyday I can realize I can't forget
you...!!!!!!




No Wonderful Life :3

Dear blog ,
I feel so lonely , im sad , i neeed someone to share my happy n sad story . i need someone to lend me his shoulder when im crying . about 8month till now ,im still single . i really boring like hell .............

dear kday,
I dont know how's your feeling towrd me. somtime i feel happy with u,sometime sad n sometime i feel i wanna run away from u .tought it's nothing between us ,but why i feel like we're same with another couple. hmmmmm,ouh gosh , i hate dat situation . 
byee kdayy , 

im sick tired thinking of this stupid thing . All i want is happy life . someone please ,cheer me up .. so that i can live my lost life .. 


Friends

Assalamualaikum ....
based on title above ,, cehcehh speaking plak kito . hukks.. friend ? yeahh . kita memang x bole hidup kalau xde kawan kan . sebab kawan ni lah yang sentiase ade waktu kite susah n senang . tapi tak sume akan ade bile kite susah . sometime bila kite senang je dia muncul . bila kita susah , sume hilang sume buat macam mereka tak pernah wujud dalam hidup kita . and so it happened to me .bukan nak cerita buruk ke apa .  tapi kenapa ek dorang sume ni suka cari aku bila dorang susah , bila tak da kawan baru terhegeh2 nak datang kawan ngan aku . boleh tak korang faham yang aku nih tak suka dilayan macam tuh .
baru-baru ni ade sorang minah tutttt mintak tolong aku , kalau ikut kan memang aku nak tolong , tapi bile pikir balik .. aku banyak mintak tolong kat dia , tapi satu benda pon harem dia nak bantu .. so memang tak lah aku nak tolong kan . soryy bukan niat aku nak buat jahat kat kau . tapi aku juz nak sedar kan kau sikit , somtime kita senang , somtime kita susah . bila senang jangan lupa kat orang .bila susah baru meraba-raba mintak tolong sana mintak tolong sini .n lagy satu benda yang tak berapa nak berkenan , bila yang sorang ni duk buruk2 kan sorang tuh . belakang bapaak ahh ayatt dia buruk sana buruk sini , bila dedepan ,buat bajek baik . pijak semut pon tak mati .eh kalau aku xde nye lah , sekali aku benci kt orang tuh , memang xdenye lah aku nk pretend baik depan sume orang .PLASTIK TAHU ! kenapa ahh kat dunia IPT ni macam2 orang aku jumpe , memacam perangai memacam hal .all of them are juz selfish .. :(


gmbar kat bawah ni takde kene ngene dengan cite di atas . huahuaa . those are my bff .
me , tyrah n dyaana

dayana n tyrah

me n dayana

group present n pn Rosilawati ;)

Final Exam Sem 2 ~2.4.2013

Assalamualaikum ....

saje nak ngeupdate pasal exam ..seperti yang anda sedia maklum , next week dah start final exam . hmm .satu benda pon tak prepare lagy nih . dah la sem ni takde plak study week nye . camne nak stady nyeh .. pening dok pikir .. minggu2 yang terakhir ni jugak la lecturer sibuk nak buat test , buat kelas . bile nye nak stadyy .. kalo doplohpat jam busy memanjang ,. 


Ampang KL

Assalamualaikum ... heee .. saje nak update pasal pergi kenduri semalam kat ampang . rumah jiran kat kampung ni .pergi satu bas gerak pukul 9 then sampai pukul 12 somthing . then hari tu pakai baju sama dengan my sis . ngeee


tadaaaa ! hehe 

sampai jer sana , makan-makan , borak then balik lahh . tapi sebelum balik , kewajipan kalau pergi KL mesti singgah Nilai 3 . tak tahu lah ape yang ade kat nilai tuh . tempat x de bende lahh .nak shoping ape pon tak tahu. last-last ni yang dapat 
fan-shaped shawl (dah lame nak shawl ni,at last dapat gak :D)

moustache watch :)

moustache ring . ngee

that all . thank you :)










vacation @Kuantan ♥

Assalamualaikum wbt ...

hari ni nak cite pasal percutian aku kat kuantan jer . hee~ start dari semalam , aku , yatt , tasha , fai n BF dorang gerak la ke kuantan .aku jer yang solo single mingle . ohhoo sedih T_T . gerak dalam pukul 7 la kot . pas tu kul 9 lebih baru sampai . then check in kat chalet murah jer .. sampai2 jer sini , terus angkat barang masuk chalet , mandi sume blablaa then gerak ke teluk cempedak . gi teluk cempedak tuh ade nak bt bbq untuk sambut befday nye si tasha .. untung lah kome :P  

then ,smpai jer teluk cempedak lepak2 jab then terus cari site untuk bt bbq .. aku yatt n skandal die yg smpai dlu , yang lain dah g dating mane tah .. lame gak kt sane duk saje . dah lepas 1jam tuh baru tasha n fai smpai ,  terus cari tempat yang sesuai kt batu2 besau tuh :D

prepare barang sume , hidupkan unggun api , blaablaa pastu mula lah aktiviti memanggang ayam dan sosej . fuuu~ sedap pon bleh tahan lah .. 

yang pastinya , korang jangan hengat aku duk situ sensorang sampai balik okeyhhh !!
aku pon ade gak bawak pakwe dari cherating nuh .. haha. first meet wa cakap luh , kat pantai plak tuh . kan ke romantik name nye . duk bersidai kt pantai , borak-borak , gelak-gelak ,. adakah aku terlalu laju ?? jab rewind balik . hee~ 

tuttt .. tuttt... telepon berbunyi .. ouh si khaidir yang tepon , kata nye dah sampai . awww , dup dap dup dap .yang sengal nye sampai2 terus cari toilet . sakit perut kate nye  huh !! x kisah lahh . then dah buang hajat dia tuh , dia call balik tanya kt mana .. aku pon ckp la lokasi aku ... sebenarnye dah nmpak dia dah . saje wt2 x nampak . ahaaa ! dari semakin jauh , kini semakin dekat . dupp dapp .. ohohohoii . kali pertama tengok dalam gelap , hmmm , macam selekeh sikit , ahh kesah plak aku , yang penting dress up dia simple n sempoi . berbaju ungu lembut .. oiiiiiiii cute sangat .aku jatuh cinta •♥•  >.<   pastuh aku pon ajak lah dia makan bbq .. dengan slamber dia pon telan , tp sikit jer . kate nye ayam masin , sosej masin . ehhh . komplain baekk punyer :3 setelah disoal selidik , baru ku tahu dia x kuat masin dengan manis , makan pon sekadar jamah jer . pastu x mo dah . patut lah badan sekeping :0 awak tetap cute .. wearkkk :P

dah habis makan tu , x memasal dia plak yang tolong kemas sume , haaahaa  nek segan plak aku , lantak mu lah kday .then g jalan2 pusing2 tc , sampai lah kt skateboard site  .. pe lagy dah hobi dia men natang tuh ,dia pon tunjuk la skill . ohooho , not bad lah .. dan dari situ aku jatuh cinta lagy kat dia .. aku suke tgok laki pandai maen sukan2 nih . lagy2 sukan yang mencabar cm tuh . sampai berpeluh gak lah dia maen .. huhh kalo laki aku tuh , dah tolong lap kan peluhh .. ahahaha romantik giler siakkk . teringan sangat nak bt cmtuh .. dah penat main , ajak plak g mcD . nak amek angin aircond . haha sian .. suh la aku kipaskan , x ke romantik name dia . ahahha geli ahh . berangan lagy aku ni . ngok tol . 

dannnnnn sesampai nye di mcD yang bercahaya oren tuh . jengg je jengggg . AKU DAPAT TENGOK MUKA DIA DOOOH ... kau nak taw cm ne muka dia ? ohhhhhsem sangat . dah la putih , licin , comey , encem . ehehee .. pastu ade lak tahi lalat kt hujung bulu kening dia .alahai , cmne lah aku x terjatuh cinta kt dia ..kdayy kdayy ......... 

............................................................................................................................ lupa nak cite ape dah , ni suma kday punye penangan .. ahhaaha .


k cite kat mcD , smpai je situ ,dia terus g order burger UNTUK DIE SORANG JE . kejam kan ? haha .x kesah lah . lapar sgt kan . siann . order quarter pounder plak tuh , besa tol selera . makan pon x habis , sume nye masin . ape kene tah dia . pastuh buat lawak . dengan loghat ganu dia , alahai comey plokk . dah tuh wat lawak , aku gelak sampai tutup muka , boleh nye ditujah nye kepala aku , alahai , terasa sweet kejab >.<
lame gak la lepak mcD , yg aku x suke nye , kawan dia tuh ,bukan x suke ape la.. dah tetaw aku tgh nk dating dgn kday , dia duk sibuk je duk 1 meja ,bt2 la pi tmpat len ke apa ke , aishh ,x sporting langsung lah gini ,,, spoilt jer. huhuhh .

dah habis lepak mcD , jam pun da kul 4 lebih , dia dah penat , ngantuk sume . dengan berat hati , aku pon kene lah balik .. yg best nye dia yang hantar aku balik chalet .. hahaha . tu sume atas idea aku menyuruh yati balik dulu  supaya aku leh nek kete ngn dia .. hahaha gatal sungguh . kesah plakk ...

10 minit lepas tuh aku pon smpai kt chalet , hurmmm . sedih nak tingal kan dia . tp apakan daya , setiap pertemuan ade perpisahan .

dan selamat tinggal .. thankie :)













Damia InsyirOt

berdasarkan title entri nih , sengaje nak mengupdate cerita pasal budak kecik nih .. yang bernama NURUL DAMIA INSYIRAH .. sedap kan name dia . act, mia ni anak nurse kt kampung aku , mak die bekerja , so mak dia hantar ah kt rumah aku, suruh jage beliau . mak die kerje ape ?? eh kau x bace ke aku ckp kerje NURSE kan . lastik dahi kang pe x dapat . LOL


ade lah dalam 7bulan menjadi babysitter mia gemuk ni , mak dia pon berhasrat untuk berpindah ke klang mengikut suami tercinta .so aku dengan perasaan gundah gelana sudah gaharu cendana pula amatlah berasa sangat sedih atas keberangkatan beliau :'(  wuwuwuuuuu 

sekarang dah 7bulan jugak die pndah , kemain rindu kat si becok tuh .. mesti dah semakin membecok  n membesar . mia, rinduu lahhh ...

nahh , gegambar beliau :-






dan akhir sekali terima kasih kepada SAYA kerana menjadi photografer , editor , dan writter  . SEKIAN :)