Ampang KL text-align: center;

Assalamualaikum ... heee .. saje nak update pasal pergi kenduri semalam kat ampang . rumah jiran kat kampung ni .pergi satu bas gerak pukul 9 then sampai pukul 12 somthing . then hari tu pakai baju sama dengan my sis . ngeee


tadaaaa ! hehe 

sampai jer sana , makan-makan , borak then balik lahh . tapi sebelum balik , kewajipan kalau pergi KL mesti singgah Nilai 3 . tak tahu lah ape yang ade kat nilai tuh . tempat x de bende lahh .nak shoping ape pon tak tahu. last-last ni yang dapat 
fan-shaped shawl (dah lame nak shawl ni,at last dapat gak :D)

moustache watch :)

moustache ring . ngee

that all . thank you :)